Last Minute Citytrip

Er zijn heel wat redenen om even een weekendje weg te boeken. Even alleen zijn met jouw lief of haar een romantisch weekend cadeau doen. Genieten van een van die prachtige steden, zoals Londen, Berlijn, Parijs of Brugge. Een kijkje nemen in een van die steden waar het swingt, zoals in Riga of Wenen. Of gewoon, genieten van alle pracht en praal, van de pure schoonheid van zo’n stad, zoals in Rome of Barcelona. Welke reden het ook moge zijn, via veel bekende websites zijn heel wat citytrips te organiseren.

Last minute

Soms besluit je gewoon heel impulsief om even een weekendje weg of een weekje vrijaf te nemen. Om een van die leuke citytrips of misschien wel een last minute te boeken. Maak dan gebruik van die leuke aanbiedingen voor topbestemmingen, voor vele vakantiehuizen of voor een van die gezellige Bed & Breakfasts. Heerlijk zorgeloos ontspannen, met zijn tweeën, met de kinderen of met vrienden. Of dat nu, via een van de citytrips in een wereldstad, ergens aan zee of midden in de natuur is, het is allemaal makkelijk te boeken. Voor een gezellig weekend, de Hemelvaartsvakantie, de gewone – of de Herfstvakantie, voor iedere wens kun je wel iets vinden. Wie dat op tijd doet, krijgt een extra Vroegboekkorting.

Het alledaagse leven ontvluchten in Berlijn

Soms moet je het alledaagse leven even ontvluchten. Een weekendje weg naar Berlijn biedt hiervoor alle mogelijkheden. Ronddolen in deze wereldstad, ’s avonds uit gaan eten bij de Hackische Höfe, die bij de beroemde Alexanderplatz te vinden zijn, waar kunst en lekker eten elkaar perfect aanvullen. Of in de wijk Kreuzberg waar de vele restaurants en barretjes een avond plezier bijna garanderen. Het is natuurlijk mogelijk dat het eindelijk eens een van die steden wordt die al zo lang op het verlanglijstje staan? Boek via een bekende vertrouwde aanbieder de reis en een hotel tegen een scherpe prijs of maak gebruik van een van de aanbiedingen, zoals 3 nachten slapen en 2 betalen. Of zit je wel eens verlegen met een verjaardagscadeau? Geef de ouders of vrienden gewoon een weekendje weg cadeaukaart. Met deze kaart kunnen ze kiezen uit meer dan 2000 hotels en 550 vakantieparken.

Trein?

Vaak wordt automatisch de auto gepakt om ergens heen te gaan. Voor een weekend in een wereldstad is dat echter niet altijd de ideale oplossing. Moeilijk – en duur parkeren wil je liever vermijden. De internationale hoge snelheidstreinen bieden voor een bedrag dat zeker kan concurreren met het verbruik van brandstof heel wat makkelijke verbindingen. Denk aan de TGV van Amsterdam of Rotterdam direct naar Parijs of via een overstap naar Londen. Of de Duitse ICE die je via Utrecht en Arnhem naar Berlijn, Dusseldorf of zelfs München brengt. Comfortabel reizen en uitgerust op de plaats van bestemming aankomen.

Parijs, the city of love

Wie voor een weekend vol romantiek gaat, denkt uiteraard aan Parijs, de stad van de liefde. Maar heb je wel eens aan een weekend in een echt kasteel gedacht? Met jouw lief overnachten in een kasteel is meer dan romantisch, het is spannend. Je kunt natuurlijk ook voor een van die andere romantische hotels kiezen die die worden aangeboden via internet. Of misschien voor een mystery hotel, waarbij jullie lang in het ongewisse blijven waar de trip naar toe gaat?

Heerlijk met de kinderen weg

Er zijn maar weinig kinderen die niet naar de Efteling of Disneyland willen. Hoe verheugd zullen ze zijn als ze horen dat het geen dagtrip, maar een weekend inclusief overnachting wordt? Slapen in het Eftelinghotel of in een van de magische vakantiewoningen in het Eftelingbos. Of wordt het het prachtige Disneyhotel? Voor de kids wordt dit een absoluut onvergetelijke reis, waar ze nog heel lang over zullen vertellen.

Citytrip in eigen land

Diamantstad, modestad, havenstad en Rubensstad, de vier belangrijkste ‘steden’ waar Antwerpen om bekend staat. Niet te versmaden zijn de talloze winkelstraten, de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal en het bruisende uitgaansleven van de prachtige stad Antwerpen. Antwerpen is bovenal een levendige stad waar altijd iets te beleven valt voor zowel de shoppers als de cultuurliefhebbers onder ons. Een citytrip naar Antwerpen is een leuk uitje en heerlijk dichtbij. Zoals je waarschijnlijk wel weet bruist het historische centrum dag en nacht van de activiteiten.

Citytrip naar Barcelona

Barcelona, de historische hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. Prachtige promenades en kronkelende straatjes, oude geschiedenis en een grote moderne kunst, mooie parken, verscheidene markten en dan nog de zee aan uw voeten.

Citytrip naar Rome

Een bezoek aan Rome aan de oevers van de Tiber leidt naar de voormalige hoofdstad van het oude Romeinse Rijk, met al zijn belangrijke historische gebouwen. Het historische centrum van Rome en het Vaticaan met St. Peter’s Basilica werden uitgeroepen tot werelderfgoed en trekken jaarlijks miljoenen vakantiegangers.

Citytrip naar Madrid

In Madrid vindt u elegante boetieks, trendy bars en gezellige cafés. Internationaal gerenommeerde musea, historische bezienswaardigheden en de prachtige architectuur. Ver weg van het strand vind je in Madrid alles wat je verwacht van een citytrip in een echte Spaanse stad in het hart van het land.

Citytrip naar Lissabon

De hoofdstad van Portugal. De stad is schilderachtig gelegen aan de monding van de rivier de Taag in de Atlantische Oceaan. Lissabon biedt alles wat uw hartje begeert. Van musea en indrukwekkende gebouwen tot een uniek nachtleven.

Citytrip naar Berlijn

Berlijn, de hoofdstad stad van Duitsland, maakt indruk met zijn gevarieerde architectuur en monumenten uit de rijke en gevarieerde geschiedenis.

Citytrip naar Parijs

De Franse hoofdstad heeft meer dan twee miljoen mensen en is ook bekend als de stad van de liefde. Parijs is het toppunt van romantiek – het is dan ook niet verwonderlijk dat er elk jaar miljoenen toeristen massaal naar de stad gaan.

Citytrip naar Londen

De hoofdstad van Groot-Brittannië is een energieke plek vol majestueuze elegantie. Gedurende zijn 2000 jaar oude geschiedenis zijn er zowel grote kunstmusea als architectonische meesterwerken gebouwd. Bezoekers zijn gefascineerd door de trendsettende mode-wereld, de multiculturele samenleving en vernieuwende muziek scene in Londen.

Citytrip naar Istanbul

Istanbul, de stad op twee continenten, een combinatie van Europese en Oosterse invloeden, welke terugkomen in de architectuur en cultuur. De bewogen geschiedenis van Istanbul kan worden herleid tot de vele indrukwekkende gebouwen in de oude stad. Prachtige paleizen, levendige bazaars, moderne wolkenkrabbers en grote winkelcentra.

Facebook Comments